ULURU Schedule

10.30am 12.30pm 12.30pm 12.30pmDepart Sydney JQ660 Arrive Uluru 12.30pm 12.30pm4rrive Uluru Transfer to Sails in the Desert 45 minutes 45 minutes 45 minutes 45 minutes 45 minutes 45 minutes 45 minutes 45 minutes 45 minutes 400pm 9.20pm45 minutes 45 minutes 45 minutes 45 minutes 45 minutesPICKUP5.50pm 9.20pmHeli – Uluru, KataTjuta, Lake Amadeus 9.20pm1.5 hours 7.5 minutesSATURDAY Feb 24Sunrise 6.37 am 9.20pmSunset 7.21pm6.00am 9.20pmBreakfast buffet (between 6am – 10.30am) 9.20pm3 hours 2 0 minutes 1.5 hours 1.5 hours 20 minutes 1.5 hours 1.5 hours 1.5 hours 20 minutes 1.5 hours 1.5 hoursALTERNATIVE 1.1.30am 1.0.30am 1.1.5 pm 1.1.5 pm 2.20pm 1.1.5 pm 2.20p	FRIDAY Feb 23	Time	Sunrise 6.37am	Sunset 7.22pm	Duration
PICKUPA.00m S.50pmPick up Luxury rental van Heli – Uluru, KataTjuta, Lake Amadeus J.20pm1.5 hoursSATURDAY Feb 24Sunrise 6.37amSunset 7.21pmSATURDAY Feb 24Sunrise 6.37amSunset 7.21pmBareakfast buffet (between 6am – 10.30am) 7.00am3 hours Depart for Uluru & purchase Park Pass 1.5 hours3 hours 2.0 minutesALTERNATIVE8.00am 8.00am 1.030amBreakfast buffet (between 6am – 10.30am) Depart for Uluru & purchase Park Pass 1.5 hours1 hours 3.0 hours 3.0 hoursALTERNATIVE8.00am 8.00am 1.30amRanger guided Mala walk – depart Mala car park 1.5 hours1.5 hours (30-45minutes)ALTERNATIVE8.00am 1.30am 1.30amReturn rental bikes 1.0.30am 0.30am 1.15pm 1.15pm1 hour 4.5 hoursALTERNATIVE8.00am 1.30am 1.30amReturn rental bikes 1.15pm 1.15pm 1.15pm1 hour 4.5 hours2.00pmWalpa Gorge walk (2.2km - views) 1.15pm 1.15pm1 hour 4.5 minutes 2.20pm1 hour 4.5 hoursSUNDAY Feb 25Sunrise 6.38amSunset 7.20pm 4.5 hoursPICKUP6.30am 5.00pmSelf-guided garden walkSunset 7.19pmMONDAY Feb 26Sunrise 6.38am 5.00pmSunset 7.19pmPICKUP6.30am 9.00am 1.00am 1.00amSunrise Camel ride 9.00am 1.00am 1.00am 1.00amSunset 7.19pmPICKUP6.30am 9.00am 1.00am 1.00am 1.00am 1.00am 1.00amSunset 7.19pmPICKUP6.30am 9.00am 1.00am 1.00am 1.00am 1.00am 1.00am 1.00am <td></td> <td>12.30pm 12.30pm 1.00pm 3.00pm</td> <td>Arrive Uluru Transfer to Sails in the Des Bush food experience Ecology museum tour</td> <td></td> <td></td>		12.30pm 12.30pm 1.00pm 3.00pm	Arrive Uluru Transfer to Sails in the Des Bush food experience Ecology museum tour		
SATURDAY Feb 24Sunrise 6.37amSunset 7.21pm6.00am 7.00am 7.00am 9ick up rental bikes 1.30am 9ick up rental bikes 1.30am 1.5 hours 1.5 hours 	PICKUP	4.00pm 5.50pm 9.00pm	Pick up Luxury rental van Heli – Uluru, KataTjuta, Lake Amadeus Leave to meet tour at Resort Town Square		
ALTERNATIVE6.00am 7.00amBreakfast buffet (between 6am - 10.30am) 7.00am3 hours 20 minutes 1.5 hours (30-45minutes)ALTERNATIVE8.00am 8.00amRanger guided Mala walk – depart Mala car park 10.30am1.5 hours (30-45minutes)ALTERNATIVE8.00am 8.00amRanger guided Mala walk – depart Mala car park 10.30am Return rental bikes 10.30am1 hour 		9.20pm		S	75 minutes
7.00am 7.30amDepart for Uluru & purchase Park Pass Pick up rental bikes Including Kuniya to Mutitjulu walk (30-45minutes)ALTERNATIVE8.00am 8.00am 10.30am Cultural Centre 11.30am Drive to Kata Tjuta 11.30am Drive to Kata Tjuta 11.30am Drive to Kata Tjuta 11.30am Drive to The Olgas viewing area 1.20pm1 hour 45 minutes 1 hour 45 minutes 1 hour 1.15pm20 minutes 10.30am Cultural Centre 11.30am Drive to Kata Tjuta 12.15pm Drive to The Olgas viewing area 3.05pm PickUP1 hour 45 minutes 5 minutes 1.00pm20 model Drive to The Olgas viewing area 1.20pm5 minutes 1.00pm1.00pm PICKUP6.20pmSounds of Silence / Night at a Field of LightPICKUP4.00am 5.00pmKings Canyon Self-guided garden walkPICKUP6.30am 9.00am 10.00am Breakfast buffet (between 6am – 10.30am) 10.00am Bush yarn 11.00am Transfer to airport 1.00pm2.5 hours 30 minutes	SATURDAY Feb 24		Sunrise 6.37am	Sunset 7.21pm	
ALTERNATIVE8.00amRanger guided Mala walk – depart Mala car park1.5 hours10.30amReturn rental bikes1.00am1.00am1.00am10.30amCultural Centre1 hour1.00am1.00am11.30amDrive to Kata Tjuta45 minutes1.00am12.15pmKara lookout walk (2.2km - views)1 hour1.00am1.15pmDrive to The Olgas viewing area5 minutes1.20pmWalpa Gorge walk (2.6km – rare plants)1 hour2.20pmDrive to Kata Tjuta Dunes viewing area45 minutes3.05pmReturn to Sails in the Desert26 minutes16.00pmDrop off Luxury rental van6.20pmPICKUP6.20pmSounds of Silence / Night at a Field of Light4.5 hoursSUNDAY Feb 25Sunrise 6.38amSunset 7.19pmPICKUP6.30amSunrise Canel ride2.5 hours9.00amBreakfast buffet (between 6am – 10.30am)30 minutes10.00amBush yarn30 minutes11.00amTransfer to airport30 minutes		7.00am	Depart for Uluru & purcha Pick up rental bikes	se Park Pass	20 minutes 1.5 hours
1.20pmWalpa Gorge walk (2.6km - rare plants)1 hour2.20pmDrive to Kata Tjuta Dunes viewing area45 minutes3.05pmReturn to Sails in the Desert26 minutes16.00pmDrop off Luxury rental van25 minutesPICKUP6.20pmSounds of Silence / Night at a Field of Light4.5 hoursSunsee 6.38amSunset 7.20pmPICKUP4.00am 5.00pmKings Canyon Self-guided garden walk12 hours 45 minutesMONDAY Feb 26Sunrise 6.38amSunset 7.19pmPICKUP6.30am 9.00amSunrise Camel ride 9.00am2.5 hours 30 minutesPICKUP6.30am 	ALTERNATIVE	10.30am 10.30am 11.30am 12.15pm	Ranger guided Mala walk - Return rental bikes Cultural Centre Drive to Kata Tjuta Kara lookout walk (2.2km	- depart Mala car park - views)	1.5 hours 1 hour 45 minutes 1 hour
SUNDAY Feb 25Sunrise 6.38amSunset 7.20pmPICKUP4.00am 5.00pmKings Canyon Self-guided garden walk12 hours 45 minutesMONDAY Feb 26Sunrise 6.38amSunset 7.19pmPICKUP6.30am 9.00amSunrise Camel ride Breakfast buffet (between 6am – 10.30am) 10.00am2.5 hours 30 minutesPICKUP6.30am 9.00amSunrise to airport 11.00am Depart Uluru JQ66130 minutes		1.20pm 2.20pm 3.05pm 16.00pm	Drive to Kata Tjuta Dunes viewing area Return to Sails in the Desert Drop off Luxury rental van		45 minutes 26 minutes
PICKUP 4.00am Kings Canyon 12 hours 5.00pm Self-guided garden walk 12 hours MONDAY Feb 26 Sunrise 6.38am Sunset 7.19pm PICKUP 6.30am Sunrise Camel ride 2.5 hours 9.00am Breakfast buffet (between 6am – 10.30am) 30 minutes 10.00am Bush yarn 30 minutes 11.00am Transfer to airport 100pm	PICKUP	6.20pm	Sounds of Slience / Night a	at a Field of Light	4.5 nours
5.00pmSelf-guided garden walk45 minutesMONDAY Feb 26Sunrise 6.38amSunset 7.19pmPICKUP6.30amSunrise Camel ride2.5 hours9.00amBreakfast buffet (between 6am – 10.30am)30 minutes10.00amBush yarn30 minutes11.00amTransfer to airport30 minutes	SUNDAY Feb 25		Sunrise 6.38am		Sunset 7.20pm
PICKUP 6.30am Sunrise Camel ride 2.5 hours 9.00am Breakfast buffet (between 6am – 10.30am) 10.00am Bush yarn 30 minutes 11.00am Transfer to airport 1.00pm Depart Uluru JQ661	ΡΙϹΚυΡ		e ,		
9.00amBreakfast buffet (between 6am - 10.30am)10.00amBush yarn11.00amTransfer to airport1.00pmDepart Uluru JQ661	MONDAY Feb 26		Sunrise 6.38am	Sunset 7.19pm	
	PICKUP	9.00am 10.00am 11.00am 1.00pm	Breakfast buffet (between Bush yarn Transfer to airport Depart Uluru JQ661	6am – 10.30am)	